Νέο διώροφο κτίριο διαμερισμάτων επί pilotis με υπόγειο

Νέο διώροφο κτίριο διαμερισμάτων επί pilotis με υπόγειο

Περιγραφή ακινήτου:

Στην περιοχή της Κιάφας,στην συμβολή των οδών Βεργίνας και Κενάν Μεσαρέ, ανεγείρουμε νέο διώροφο κτίριο επί pilotis με υπόγειο.Το κτίριο περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα:2 τεσσάρια διαμερίσματα,1 τριάρι (με σοφίτα )και 1 δυάρι.Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή κι αποθήκες στο υπόγειο.Παράδοση:Μάιος 2022.

Στο κτίριο θα εφαρμοστεί πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και θα τοποθετηθούν ενεργειακά κουφώματα FINSTRAL.Κάθε διαμέρισμα θα θερμαίνεται πλήρως αυτόνομα με χρήση ατομικών αντλιών θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Τοποθεσία: Κιάφα,Ιωάννινα

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαθέσιμα διαμερίσματα:

1

Διαμέρισμα τεσσάρι (Β1)

Εμβαδόν: 120,64 m²

Οροφοδιαμέρισμα Β΄ορόφου με όψη σε 2 δρόμους που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας, 1 master υ/δ με λουτρό και dressing room en suite ,2 επιπλέον υ/δ και 1 λουτρό.Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή κι αποθήκη στο υπόγειο του διώροφου κτιρίου.

2

Διαμέρισμα τεσσάρι (Α1)

Εμβαδόν: 120,64 m²

Οροφοδιαμέρισμα Α΄ορόφου με όψη σε 2 δρόμους που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας, 1 master υ/δ με λουτρό και dressing room en suite ,2 επιπλέον υ/δ και 1 λουτρά.Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή κι αποθήκη στο υπόγειο του διώροφου κτιρίου.

Το παρόν ακίνητο είναι διαθέσιμο προς πώληση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του
3

Τριάρι(Β2)με σοφίτα

Εμβαδόν: 90,49 m²

Διαμέρισμα τριάρι με ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας ,ένα υ/δ κι ένα λουτρό στον β΄όροφο.Στην σοφίτα βρίσκεται ένα επιπλέον υ/δ και WC.Διαθέτει θέση στάθμευσης στην πυλωτή κι αποθήκη στο υπόγειο.

4

Τριάρι(Α2)

Εμβαδόν: 62,21 m²

Διαμέρισμα τριάρι με ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας ,2 υ/δ και λουτρό.Το διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης στην πυλωτή κι αποθήκη στο υπόγειο του κτιρίου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • Πιστοποιημένα ενεργειακά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών.
  • Πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (ΚΕΝΑΚ).
  • Αυτόνομη θέρμανση με ατομικές αντλίες θερμότητας και θερμαντικά σώματα(ή ενδοδαπέδια θέρμανση κατ'επιλογήν).
  • Δρύινα πατώματα στα υπνοδωμάτια.
  • Γρανιτένια πλακάκια στους υπόλοιπους χώρους.
  • Προεγκατάσταση συναγερμού - Προεγκατάσταση καλωδίωσης internet σε όλους τους χώρους - Προεγκατάσταση δορυφορικής κεραίας.
  • Υποδομή για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
  • Τζάκια(για τα τεσσάρια διαμερίσματα).
  • Ανελκυστήρας.