Κατασκευές & Ανακαινίσεις Εστιατορίων - Café

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση ολοκληρωμένης κατασκευής ή ανακαίνισης σε εστιατόρια, καφετέριες, κ.τ.λ. στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

Με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μας παρέχουμε:

  • υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού (διάταξη χώρων κι εξοπλισμού)
  • μελέτες διακόσμησης από ειδικό αρχιτέκτονα - διακοσμητή
  • ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες (φωτισμός, ηλεκτρολογικά, υδραυλικές εγκαταστάσεις, κλιματισμός, εξαερισμός - αερισμός, κ.τ.λ.)
  • εξειδικευμένα συνεργεία για τις οικοδομικές εργασίες διαμόρφωσης του καταστήματος (επιχρίσματα, γυψοσανίδες, πατώματα, ψευδοροφές, ξυλουργικές εργασίες, ελαιοχρωματισμοί, κ.τ.λ.)

Γιατί να κάνετε Ανακαίνιση;

Έχετε επιχείρηση και θέλετε να προσεγγίσετε νέους πελάτες ή να φρεσκάρετε την εντύπωση που δημιουργεί στο σταθερό πελατολόγιό σας;

Εμπιστευθείτε μας για τη μερική ή ολική ανακαίνισή του.

Ένα κατάστημα δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι έχει πέσει σε τέλμα ή ότι έχει ξεπεραστεί από την εποχή του. Η πίεση του ανταγωνισμού, οι νέες τάσεις κι η μόδα αλλά ακόμη και πρακτικές ανάγκες όπως η βελτίωση της λειτουργικότητας ή η αλλαγή χρήσης κάνουν απαραίτητη την ανακαίνιση κάθε 4-6 χρόνια περίπου. Μικρές παρεμβάσεις (αλλαγή χρωμάτων, υφασμάτων ή διακοσμητικών στοιχείων ) πρέπει να γίνονται πιο τακτικά.

Έχει αποδειχθεί ότι όσοι προχωρούν σε ανανέωση της εικόνας της επιχείρησής τους έχουν σημαντική αύξηση εσόδων και γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους.

Με την έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε την ανακαίνιση του χώρου σας τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα εργασιών και τον προσυμφωνηθέντα οικονομικό προϋπολογισμό.

Εγγυόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα γιατί θέλουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.