Οικοδομούμε έργα κάθε τύπου!

Με έδρα τα Ιωάννινα και κύριο τομέα δραστηριοποίησης την κατασκευή και πώληση πολυτελών μονοκατοικιών, διαμερισμάτων κι επαγγελματικών χώρων, κυρίως σε ιδιόκτητα οικόπεδα αλλά και με τη μέθοδο της αντιπαροχής η κατασκευαστική εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες της έργα υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένα πάντα στις σύγχρονες απαιτήσεις σχεδιασμού και στους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες επιμελούμαστε οι ίδιοι κάθε στάδιο εργασίας και εγγυόμαστε για την ασφάλεια, την ποιότητα, την καλαισθησία και την τεχνική αρτιότητα κάθε έργου.

Όλες μας οι κατασκευές πληρούν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση ενεργειακής ταυτότητας, καθώς λαμβάνονται υπόψη οι απαραίτητες προδιαγραφές εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. οικοδομεί έργα κάθε τύπου:

  • Πολυκατοικίες και κτήρια πολλαπλών χρήσεων (κατοικίες - γραφεία - καταστήματα)
  • Μονοκατοικίες - Μεζονέτες
  • Παραθεριστικές κατοικίες και
  • Ξενοδοχειακά κτήρια

Κατασκευή ιδιωτικών έργων!

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιδιωτικών έργων σε δικό σας οικόπεδο ή σε οικόπεδο που θα σας προτείνουμε.

Παρέχουμε την πολυετή εμπειρία μας σε όλες τις φάσεις κατασκευής από το αρχικό στάδιο (προμελέτη, προσχέδια) έως το τελικό στάδιο (παράδοση με το κλειδί στο χέρι) ή σε όποια φάση εσείς επιθυμείτε.

Η κατασκευή της κατοικίας σας γίνεται στη βάση της προσυμφωνημένης Συγγραφής Υποχρεώσεων όπου αναφέρονται διεξοδικά τα επιμέρους υλικά κι οι προδιαγραφές κατασκευής. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά τα οποία έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε στον εκθεσιακό μας χώρο.

Τηρούμε πιστά το προσυμφωνημένο κόστος και το χρονοδιάγραμμα. Υλοποιούμε τα όνειρά σας!

Ανακαινίσεις!

Απευθυνθείτε σε εμάς για την ανακαίνιση της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, έμπειρα συνεργεία και ευέλικτα πακέτα (primary, exclusive, luxurious) για να καλύψουμε κάθε απαίτηση. Τηρούμε πιστά το προσυμφωνημένο κόστος και το χρονοδιάγραμμα.

Πραγματοποιούμε όσα υποσχόμαστε!

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον!

Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών του προγράμματος "Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον" και την διεκπεραίωση της είσπραξης από την τράπεζα του συνολικού ποσού.

Εργασίες που χρηματοδοτούνται:

  • Αντικατάσταση κουφωμάτων.
  • Αντικατάσταση συστημάτων σκίασης.
  • Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου, συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πυλωτής.
  • Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης (λέβητας συμπύκνωσης, ενεργειακό τζάκι, αντλίες θερμότητας).
  • Αναβάθμιση του συστήματος παροχής ζεστού νερού χρήσης.

Εσείς αρκεί να έχετε ενταχθεί στο πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια!